pondělí 14. listopadu 2011

Lištici.

Leni, děkuju, to jsem moc ráda, že se ti líbí :o)
Fotím archaickým automatem Olympus sp-510uz z druhé ruky. A jsem ráda, že funguje, až se mi splní sen, budu mít zrcadovku. Někdy trošku fotky zesvětluju počítačem, protože fotím tak napůl automatem a napůl manuálně, ale chtěla bych často, aby to ten foťák vyfotil jinak, než chce on. Ještě mám několik nedigitálních Praktik a když jsem si teď nedávno prohlížela fotky dětí Praktikou, je to taková krása zrnitá :-).
Kdybych uměla zapojit skener, tak bych takdy nějaké přenesla.
To zvířátko, teda jestli myslíš to modré s čárkama jako chlupama nakreslené pastelem(z minulého blogu), tak to je skořápka ořechu a v ní je svíčka andílek a vedle je zelená květina s motýlkem. Nakreslia Jasmi :-) no já jsem z těch dětských obrázků úplně vedle. Ale všechno archivovat nemůžeme, mají velikou produkci, no to u vás muselo být zajímavé.
Ale tenhle zachovám.
A ještě posílám Rumcajze s rodinou.
Přeju krásné dny :o)

3 komentáře:

  1. Jano :)
    Já jsem myslela to látkové zvířátko, že ho šila některá z holčiček. Doufám, že jsem se teď nedotkla nikoho dospělého ;-)
    Taky bych si přála zrcadlovku, ale na řadě je nová baterie do notebooku a pak hned lepší šicí stroj ...a musí zbýt na čerpadlo, kdyby se rozbilo ... samá technika na té vsi.

    Kdysi jsem fotívala ruským Zenitem,okopírovanou Praktikou, fotky jsem si vyvolávala v koupelně na dokument a strašně mě to bavilo.

    To víš, že dětských obrázků mám plný šuplík a kdykoliv je probírám, dojímají mě. Nejhorší bylo dát do sběru ty haldy dalších, na to bych potřebovala depozitář. Tak si to užívej, za chvíli jim bude pětadvacet, ani nevím, jak se to přihodilo.

    OdpovědětVymazat
  2. Lenko :-), to jsem šila já hahaha :-) jsem ráda, že sjem občas takové větší dítě, kéž by to bylo ščastěji, nebo lépe pořád :-))) a Zdravím Juli, která má tohohle ptakoslona doma, teda doma jsem tomů říkala ptáček, no nevím....:-))
    Zenit máme taky jeden honzův. Já jsem fotky dělala jen ve škole a u kamarádky, taky mě to moc bavilo...
    no právě, já si raději ani nepředstavuju, co všechno by mělo přijít před zrcadlovkou :-)
    a novým šicím strojům fandím, je to paráda, kolik jsem se natrápila se štěelováním toho starého, jsem spokojená s janome a nemám ten nejdražší.
    jo to dojímání nad obrázky si úplně umím představit, už teď jsem si představovala, jak si ty jejich výtvory budu jednou prohlížet a jak budu dojatá :-), teda vybrat z nich do sběru, to muselo být..uá. :o)..jo uteče to .. :-)......

    OdpovědětVymazat