čtvrtek 1. března 2012

obrázky .............our pictures





4 komentáře:

  1. Dneska na Vsetíně se mi jedno dítě drápalo na "skluzavku" u kulturáku, druhé lítalo za holuby a já mezi nimi a tím vším koutkem oka vnímala lidi a u jedné paní jsem si řekla - jaké krásné vlasy. pak mi hlavou proběhl takový ten zrychlený sled obrazů a teoreticky... je možné, že jsme se potkaly?

    OdpovědětVymazat
  2. :-) no to je věc! úplně náhodou jsem totiž ve vsetíně včera byla, ale já nemám krásné vlasy :-), takže to není možné, a teoreticky, to ale je možné :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ale tak asi jo. Já mám totiž hroznou slabost pro stříbrné vlasy v těch přirozených a jak svítilo slunko, vypadalo to náramně. Tak jsem se trapně kochala a když se mi věci pospojovaly, fialovočerný pruhovaný svetr už mizel kdesi mezi keři:o)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je dobré, jani, tak to máš pravdu, to jsem já :-))), to mě těšíš, tak já se neobarvím :o), zas to na mě šlo :o), ale já rozumím, mě se to taky na jiných líbí :o)(zrovna ve vsetíně onehdá jsem taky takhle nadšeně obhlížela jednu paní, měla tměvé vlasy dlouhé a od skrání to šedé se tam krásně třpytilo, tak jsem nadšeně za ní hleděla :o). no ale to je náhoda! to je dobré! to mě těší :-)tak zase někdy :-) , máme to cestou pro děti na půl cesty k babičce předávka, tak vždycky nemůžu odolat nestavit se do sekáče :o)

    OdpovědětVymazat